Di mana G-spot pada lelaki

Gadis merangsang G-spot pada suaminya

Hanya sedikit orang yang tahu bahawa lelaki juga mempunyai G-spot. Terdapat kepercayaan dalam masyarakat bahawa lelaki boleh orgasme dari rangsangan zakar sahaja. Tetapi itu tidak berlaku.

Lelaki mempunyai G-spot mereka sendiri - prostat. Orgasme dari rangsangannya mirip dengan orgasme faraj wanita. Namun, dalam keghairahan, tidak ada yang mengingatinya.

Cara mencarinya

Selalunya, orang muda tidak menyedari bahawa lelaki pada umumnya mempunyai G-spot dan di mana ia berada. Biasanya mereka mendapat orgasme dengan merangsang zakar yang berada di luar. Dan titik G pada lelaki tersembunyi di kedalaman pelvis. Arteri dan urat prostat disambungkan ke saluran pada zakar yang menghubungkannya antara satu sama lain. Dan G-spot lelaki serupa bentuk dan ukurannya dengan walnut dan tidak lebih besar dari 4 sentimeter persegi.

Mencari anda tidak akan mudah. Ini boleh dilakukan melalui dubur. Anda perlu menembusi kedalaman 5-6 sentimeter dan merasakan lonjakan di dinding depan. Dia dijumpai!

Lokasi G-spot lelaki

Tetapi melahirkan orgasme dengan cara ini mungkin tidak mudah dan ia berprasangka buruk oleh seorang lelaki. Terdapat stereotaip bahawa hanya anggota cinta sesama jenis yang dapat menikmati rangsangan prostat. Oleh itu, sebelum anda mencari G-spot lelaki, anda perlu membincangkannya dan mengetahui pendapatnya.

Rangsangan G-spot pada lelaki

Titik G terdapat pada lelaki, jadi anda harus memulakannya dengan merangsangnya. Terdapat dua kemungkinan.

Luaran. . . Untuk merangsang G-spot dari luar, yang perlu anda lakukan ialah menekan kawasan antara skrotum dan dubur. Gunakan ibu jari dan jari telunjuk anda untuk melakukan pergerakan lembut dan lembut. Sekiranya pasangan tidak merasakan sensasi, adalah perlu untuk menghentikan semua tindakan.

Pelatih. . . Ini akan memberikan pengalaman yang tidak dapat dilupakan kepada pemuda itu, jika dia setuju dengannya.

Kaedah ini menunjukkan bahawa wanita memasukkan jarinya ke dubur lelaki, berdebar-debar dan merangsang prostat. Segala-galanya harus sangat lancar untuk mengelakkan kecederaan dari kecerobohan.

Mengenai penyediaannya

Persiapan yang betul untuk proses ini menjadi tempat penting dalam mendapatkan kesenangan lelaki semasa rangsangan.

lelaki. . . Pilihan yang paling ideal adalah enema yang membersihkan rektumnya untuk lebih estetik.

wanita. . . Anda perlu menjaga tangan anda: potong kuku terlalu lama agar tidak membahayakan pasangan anda dan tidak menyebabkan proses keradangan di dalam badan. Tangan harus dibasuh dengan bersih sebelum hubungan seksual dan, idealnya, sarung tangan perubatan harus dipakai. Semasa melakukan tindakan itu sendiri, seorang lelaki perlu mengambil kedudukan yang paling selesa untuknya: paling sering ini adalah kedudukan sama ada di punggung atau di perutnya.

Seorang wanita cuba meyakinkan seorang lelaki untuk mengurut G-spot

Cara mengurut titik ji

Dengan rangsangan yang betul, orgasme ajaib dijamin untuk seorang lelaki muda. Harus diingat bahawa simulasi kelihatan seperti tekanan ringan pada prostat dalam irama tertentu. Pergerakan mestilah berbentuk bulat lembut ke arah yang berbeza. Dengan amplitud kecil sehingga tidak mendapat tempat yang digosok dan bukannya sensasi ajaib.

Pelincir mesti digunakan. Ini adalah pelincir khas pada pelbagai asas, lebih kerap di atas air. Harus ada banyak. Pelincir anestetik, yang paling sering digunakan untuk seks dubur, berfungsi paling baik. Dengan pertolongannya, ketidakselesaan dikurangkan.

Untuk menyebabkan kerosakan sedikit pun pada pasangan semasa memasukkan jari, anda tidak perlu memasukkannya dengan tajam, tetapi, sebagaimana mestinya, masukkan dan putar jari. Pengenalan ini tidak mendatangkan keburukan.

Adalah sukar untuk meyakinkan seorang lelaki untuk memasukkan jari, tetapi penggunaan mainan dapat menjadikan orgasme lebih kuat. Namun, untuk melakukan ini, anda perlu meyakinkan pemuda bahawa dengan cara ini sensasi akan menjadi lebih ajaib.

Perkara yang paling penting dalam proses ini adalah kebersihan mutlak. Tangan harus dibasuh beberapa kali sebelum dan selepas prosedur untuk mengelakkan jangkitan.

G-spot lelaki disusun sedemikian rupa sehingga lebih mudah dicari daripada G-spot wanita. Walau bagaimanapun, sukar untuk meramalkan sama ada pasangan akan bersetuju dengan rangsangan tersebut. Tetapi jika dia setuju dan wanita itu melakukan semuanya dengan betul, maka dia dijamin sensasi yang tidak dapat dilupakan.